Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är en kamp..


Ondska godhet..

Ondskan lever
breder ut sina "svarta vingar"
där den kan förgöra
godhet finns
gör allt för att övervinna
med sina ljusa vackra..







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-28 10:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Faktum är att det goda redan har triumferat: På Golgata år 33!
2010-09-28

    ej medlem längre
Det är sant, men det goda segrar!

"Bred dina vida (goda) vingar, över mig ..."

/Ann
2010-09-28

  Bibbi VIP
Och som väl är kan vi med Guds hjälp övervinna det onda med det goda enligt bibeln.
2010-09-28

  aol
jo så sant men den förlorar kampen
2010-09-28

  Lars E Jönsson
kampen vinner vi *ros*
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP