Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är så lika.


uppvisning, likhet.

känner för falla handlöst
det sticker i fingrarna
nästan så jag tror att
pärlor kommer fläcka ner
mina redan ärriga kinder
jag fick panik
när de bad mig visa dem
där tankarna som bara är
fast denna gången
stannade jag kvar
visade fastän jag inte ville
jag är inget djur på cirkus
något ovanligt mitt bland alla
stirrande, oförstående blickar
sedan på med maskerna
för att de inte skulle visa
hur äcklade de var
någonstans bakom spärrarna
förstår jag dem till viss del
tystanden som följde
pressade ihop lungorna
till papperstunna blad
han berättade att han
nästan hoppat
precis så som jag hoppade
skillnaden är bara den
att han vände
medan jag slog i asfalten
med största möjliga kraft
jag hade nästan ett val
fast ändå är vi så lika
när pulsen ökar
och man verkligen vill
göra slut på det
ordentligt
för en gångs skull.




Fri vers (Fri form) av Clockwork
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 19:03



Bookmark and Share


    The Poisoned One
Starkt.
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork