Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel axel



så låter jag ännu månen lysa
över min axel
och färga dåtid i sorg
för natten är lång

dagen väntar med längtan
till glittrande sjö
och livskvalitet utan
dåligt samvete




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-27 21:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesu frid är bästa huvudkudden
2010-09-30

  aol
underbart vännen
2010-09-29

  Carola Zettergren
Vackert formmässigt och väldigt optimistiskt, fint!
2010-09-27

  Daniel_78 VIP
Jorden snurrar inte bara runt sin egen axel
som en snurra.
Den cirklar också kring solen!
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP