Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmt själen..

" Dagen har varit fylld
av ljus
som penslat själen varm "






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-28 00:29



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert. =)
2010-09-29

  Anya VIP
Fin liknelse med penslat själen varm! gillar!
2010-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fint uttryck: "penslat själen varm"
2010-09-28

  Bibbi VIP
Låter underbart.
2010-09-28

  peter markurth
bra
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP