Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillhör en Utomjording (FÖRRÅD # 27)

 

 

 

 

 

 





Det här förrådet är misstänkt
för att tillhöra en utomjording

inga somhelsta kartonger kringhöljer de
vattenpassperfekta medicinburktravarna
som sammanhölls de på magnetiskt vis

istället för hänglås 
så vaktar en törnros
Vaccinet ger sömndos

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-28 02:45



Bookmark and Share


    näver de anima
JA! Förråden har kommit tillbaka...!
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP