Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tråkigt med "kopior", människor som "tycker lika" är ointressanta..


Tänka själv..

Härma andra ?
varför kan man inte
tänka mer själv
finns alldeles för många
som leker "följa John"







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-30 10:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!!
2010-09-30

    ej medlem längre
Jag håller fullständigt med. Du ska vara dig själv!

/Ann
2010-09-30

  Bibbi VIP
Så sant.
Då man ibland inte tillåts tänka fritt och ha en avvikande åsikt utan att bli attackerad t.o.m. på denna sajt så blir man djupt bedrövad.

Applåd och bokmärke!
2010-09-30

  Lars E Jönsson
Mitt i prick...........jag vill inte va en kopia av mej själv heller
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP