Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt liv

helt plötsligt förstår jag allt som du har gjort mot mig
innan var jag så blind,nu ser jag allt så klart
orkar inte vara med dig mer,kärleksglöden har sloknat
jag vill gå vidare i mitt liv
nya möjligheter
jag kämpar
jag klarar mig




Fri vers av älvglitter
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-11-25 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter