Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek!


Jag fattar alltihop

En brustna hjärtans höst
säger Lars Winnerbäck
Men vad vet väl han?

Vad vet väl meteorologer om väder?
Och vad vet jag om kärlek?

Jag tyckte jag var glad
säger Lasse Lindh
Men vem trodde väl inte det?

Vad vet väl du om mig?
Och vad vet prästen om Jesus?

Tillbaks på ruta ett
säger Patrik Isaksson
Allt jag någonsin lärt mig om kärlek var fel
Men vem anade väl inte det?

Sen träffade jag dig
och Winnerbäck avslutar med
Jag fattar alltihop
Och visst gör jag väl det!




Fri vers av Lipshit
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-30 02:46



Bookmark and Share


  Bobby
Nice!
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit