Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man behöver inte läsa allt...respekt för olikheter,oavsett..även kristet innehåll..


Konsten är fri..

Texter som är
sensuella sexuella
lockar många att läsa
ett "lockbete"
in i lustens snara
en del fastnar
andra inte
för smaken är
som baken delad
och konsten den är fri..







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-30 12:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan vara vulgär och plump i onödan.
Men, som sagt, jag läser inte dravlet.
Det är ett slöseri med tid.
De som skriver sådant är knappast begåvade.
2010-09-30

    ej medlem längre
Där sa du något mycket viktigt!!!

"för smaken är
som baken delad
och konsten den är fri.."

/Ann
2010-09-30

  Nina Nightwish
¨Precis, visst är det så.. Jag varnar alltid i överskriften först, så man kan välja bort den om man inte vill läsa.. Vill verkligen inte göra någon upprörd..
2010-09-30

  Lars E Jönsson
En underbar komentar..............så sant
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP