Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text som jag hittade i en pärm


Miljömedveten

Jag är trettiotvå år gammal
Jag har gått flera kurser i telemarketing, jobbat åtta år i äldrevården och jag ska rädda världen.
Jag ska rädda världen!
Jag är en vardagshjälte på mitt eget vis
Jag är fenomenal på ett lagom sätt
Jag skänker pengar till välgörenhet varje gång det finns chans att vinna en bil
Det gäller ju att ha miljöbil nu
Man får ju faktiskt bidrag för det.
Det lönar sig att vara miljömedveten
Jag är miljömedveten!
Jag vet att det är bra att åka kollektivt
Jag vet att kolkraft är dåligt och att vindkraft är dåligt
fast på ett annat sätt
Jag vet att köttet som jag äter
genererar mer koldioxidutsläpp än bilen som jag bara åker till och från jobbet i
och in till stan och till träningen
Jag vet det!
Jag är medveten
om min miljöpåverkan




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-30 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman