Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyssar på natten

Dunk, dunk, dunk...
Hjärnan dunkar av ångest.
Vad händer, vad gör jag?

”försvinn!”
men jag fortsätter mumla

För att det är just så:
Kyssar på natten-
knut i magen på morgonen.




Fri vers av AD
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-30 14:11



Bookmark and Share


  Anton the poet
fint skrivet, slutet går inte att undgå snyggt!
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

AD