Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter några dagars tyngd och trötthet så känns det lättare.


Lätta steg


Idag fann jag en känsla som fick mig att le stort

sorgen som greppat mig försvinner så sakta

jag tar mig fram med lätta steg fylld av nyfikenhet.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-01 10:32



Bookmark and Share


  issac.a.m
önskade om jag kunde låna av dig denna känsla sim fick dig att le..
enkel o bra...
2010-10-01

  Den outtalade
lätt, rakt på utan massa krims krams. Tre rader som bara får mig att le :)
2010-10-01

  Maria T
Så fint att vara nyfiken på livet
2010-10-01

  Bibbi VIP
Så ock för mig.

Applåd!
2010-10-01

  Quasimodo
Talande för livet och tillvaron, att den är föränderlig!
2010-10-01

    ej medlem längre
Det är skönt att återvända till livet, ljuset!

/Ann
2010-10-01

    Max Poisé
dalagångarna och topparna...så himla skönt å kräla ut ur ett hål och finna dagsljuset!
2010-10-01

  aol
gillas vackert skriftat, känner också igen mig själv
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld