Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många klagar på att dom har lite pengar, men röker och dricker då har dom råd..


En Kropp ett Liv..

Njut av livet
så gott det går
och var tacksam
för allt du får..
slösa inte
pengar på
cigaretter, sprit
det kostar så..
snabbt förstörs
också din kropp
använd förståndet
och säg stopp!







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-11 13:04



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Allt du skrev är sant.
2011-05-20

  aol
kloka sanna ord
2011-05-13

  Lars E Jönsson
en god coqnag då och då är gott. annars håller jag med kvinnan bakom pennan
2011-05-12

  ULJO
Kloka ord av en klok kvinna
2011-05-12

  Black Bird
Så sant, så sant. Men tänk, ibland är människor så dumma ...
En bra och sant text ... fler borde läsa och ta efter!
Snyggt!
2011-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra skrivet, Mare.
2011-05-11

  Fredric
Kan inte låta blir att flika in en sak. En gammal vän till en vän som jag träffade på puben, han berättade att han precis haft en hjärtinfarkt. Läkaren hade sagt till honom att han måste sluta röka och dricka... Då så han till läkaren. Jag lever hellre mina sista år levande, än död... =)
Men iofs så klagade han inte...
2011-05-11

  Bibbi VIP
Visdomsord.
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP