Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berömma andra..

Ge beröm
gör människan glad
det är svårt att tro
att någon skulle bli ledsen :(
uppmärksamma
bejaka "bra sidor" hos en person
gör att livet blomstrar
mer av glädje :)







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-02 11:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är sant. Och vissa människor får en att växa medan andra far fram som huvudkrymparna på Borneo och får en att skrumpna ihop.
2010-10-02

  Maiah VIP
så sant bara man kommer ihåg att det ska vara ärligt och sann uppmuntran
2010-10-02

  Bibbi VIP
Applåd!
2010-10-02

    ej medlem längre
Mycket bra och sanna ord. Fram för lite mer positivitet!


"Ge beröm
gör människan glad
det är svårt att tro
att någon skulle bli ledsen"

/Ann
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP