Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma melodi som sången " Midnatt råder"


Stillhet råder..

" Stillhet råder
tyst det är i hemmet
tyst så tyst så
några sover
vill ej alls bli störda
ej bli störda
tipp tapp tipp tapp
smyger tyst på tårna
shh, godnatt "







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-30 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan vara svårt att somna om, så är det allt!

Applåder!


/Ann
2010-10-30

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2010-10-30

  Lars E Jönsson
nu kan jag inte sjunga, den tonarten är ännu inte uppfunnen, men inom mej sjunger jag bra, BRA
2010-10-30

  peter markurth
bra
2010-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Det värsta som finns är att bli väckt. Ofta är det svårt att somna om sedan.
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP