Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Jag står ensam i regnet nu
allt jag har kvar av dig
rinner längs mina kinder
som salta droppar

När du försvann
tog du mitt liv med dig
jag är trasig utan dig

Vänd om och kom tillbaka
jag behöver dig mer
än du någonsin
kan förstå




Fri vers av frostblomma
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-02 18:57



Bookmark and Share


  vargtass
En dikt som berör ända in i hjärtat!!
2010-10-29

  eelinpersson
det var längesen jag hörde någonting från dig.
hoppsa att allt är bra.
ser tydligt att du har utvecklats mycket i ditt skrivande
keeeeeeeep shine girl!
/e
2010-10-08

    annasofia.
I denna stund så oerhört smärtsamt,
bra skrivet.
Träffande, rakt i hjärtat.
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma