Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laika...




vännen

 

 

 

 

dom tränade mig länge

gav mig kärlek och smek

belöningar och beröm

jag var den finaste

sa dom, den smartaste

en väldigt speciell

och noga utvald

liten vän

 

sedan skickade dom mig

ut i rymden

ut i allt det kalla

mörka och oändliga

dom drömde om

och jag fick

dö ensam där

 

jag var ju bara

en hund

människans bästa vän

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-02 21:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt...Lilla Laika...
2011-12-29

  En strimma av guld
Detta har jag tänkt på många gånger. Hur kunde de göra så?
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara