Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

supinum

 

 

 

 

 

vrid dig inte rätt

famla dig inte fel

 

 

backa

 

två steg ifrån

så att du kan se

 

 

håll dig inte borta

samla dig inte

ihop

som en hög smulor

som inte var värda mer

 

 

 

backa


backa

 

backa

 

 

 

och låt dig själv gå

hela vägen nu

ut

fram

in

i ljuset

 

 

som alltid skinit

där

inifrån

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-01 23:10



Bookmark and Share


    stelnad
cool. (och ja, det här är väldigt konstruktiv kritik)
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara