Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båda (DrömDörr o Amorism nr 11)

 




Vi kom in genom varsin dörr
till samma rum
trodde vi
och vinkade
nyfikna
men det var bara dörren
vi möttes i
som svängde
och hade sig
som en hel balsal
i själva verket
kom vi in genom samma dörr
till varsitt rum
visste vi
trodde vi
och vickade skamsna
på tårna
från vardera vrån
av rummet
båda lika
oförenliga
i väntan på att någon
skulle våga
gå ut


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-02 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP