Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ner i djupet

 

 

 

Tar ett djupt andetag

och dyker

Kommer att vara

under ytan ett tag

Bara hämta luft

då och då

Ingen kraft att prata

 

Ner i djupet

Blågrönt

blir mörkt blir svart

kallt och förlamande starkt

omsluter hela mig

Kämpar för att inte fly

för att hitta ända ner

Måste hitta nyckeln nu

måste hitta

min egen frihet

 

 

 

 

 


 





Fri vers av Niara
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-03 10:52



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En sån ingen kännande känsla, "dalgången". Starkt skrivet.
2010-10-07

    Mejja
Så stark och fängslande.
Känner igen mig.
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara