Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon, någon annanstans i kväll

staden är en blomma som snart slår ut
jag och du pratar om livet
som det är och borde vara
rösterna från borden bredvid blandas
med röken från alla ljus som tänds
utanför är en ambulans på väg bort
ett tjut i natten och alla stannar upp
tystnad för en stund och sedan fortsätter orden flöda igen

någon annanstans finns tragiken
inte här
inte här i kväll
jag önskar inget annat nu
jag vet inget annat just nu
bara du och jag
staden utanför väntar på oss
staden är en blomma som snart slår ut för oss




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-04 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg