Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hänförd

rytmen regerar
planeten rubbas
ur sin bana
takten dundrar
hjärtslagen åker kana
luften attackerar
huden tar emot

golven sluttar
finns ingen
dag eller natt
vid regnbågens slut
finns ingen skatt
det är bara här och nu

kroppen flämtar
svetten lackar
tårarna hittar ut
dansen tar aldrig slut

2022




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-12-29 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg