Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma blad

vinden tar i
orden blåser iväg
snön bygger på
mitt sinne
är fritt från oro
här inne
finns plats för mer

kom ner
lämna alla vapen
bygg hopp ikväll
murar som faller
ikväll är vi större
ställ alla hårda ord
åt sidan och förstå
att livet är mer värt
än förspillda möjligheter

tomma blad
tankar på väg
formulerar komplexitet
mitt sinne böjs
för dina ord
jag lyssnar

lämna inte livet
ta det inte för givet
att rimma och måla
i denna sena timma
tiderna är mörka
men det räcker
med ett ljus
där ute
här inne




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-23 16:32



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"lämna inte livet
ta det inte för givet
att rimma och måla"

ja, jag har tänkt på
självmord många gånger
men sen kommer jag på!
jag har ett till konstprojekt på gång
ok, jag kan dö när det är klart
men sen börjar jag på flera

som kalle och hobbes sa:

"gud satt mig på jorden
för att göra vissa saker
och jag är så efter
att jag aldrig
kommer att dö" :)
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg