Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återgivning

bilden visar ett perspektiv
tonerna brusar i en viss riktning
författarens ord är förändring

lämnade allt
återgivet i ett minne
ett sinne kokar här inne
fotografiet som aldrig gulnar
stadens ruiner är det
som jag inte minns först
men människornas ansiktsdrag
men vinden i håret
men regnet mot skinnet
allt återgivet och inte glömt
en tolkning vi alla kan omfamna

här dansar barnen
skratten ekar mänsklighet
skulden är glömd
livet tog oss vidare

2022




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 22 gånger
Publicerad 2023-12-29 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg