Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett försvinnande

lugnet
kväver
stunden
hjärtat
i två bitar
vad du sa
kom som
ett leende i drömmen

kärlekens gåta
det svåra i det enkla
det är bara ord
i en berättelse
korta
observationer
utanför
snöstormen river
innanför
ett hjärta försvinner




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-12-30 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg