Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter det sista

Droppar faller
vattnet stiger
bilder av det som var
reflekteras i mina tankar
minnen glöder
i solnedgången
det sista ljuset




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-01-12 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg