Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att skrika sig fri


 

som en sång

 

 

jag måste

jag bara måste

jag kan inte säga behöver

när det inte handlar om

bara behov

utan ett inre tvång

att skrika rätt ut

allt jag vet att jag är värd

allt allt allt

som en orkan här

inombords

 

jag är

det här

den här

människan

glöden

styrkan

och svagheten

som blir liv

i varje andetag

 

 

det

det

är

 

 

jag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 




Fri vers av Niara
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-04 14:55



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Känner dina andetag och skriket som sakta trycker sig upp och snart hörs långt. Fick den uppmaningen för ett tag sen och jag kom på att vi skriker alldeles för lite för det finns mycket inneboende smärta som kan bli en kraft och styrka om vi vänder det rätt.
2010-10-07

    Mejja
Tycker om din ordform!
Orden är starka och fyllda.
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara