Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett diktfragment som hängt med länge och som tydligen kunde bli bättre




Kommer fram till Kroppen (Andra Amorismen)

 

 




du kommer fram till min kropp
och talar om för mig att jag finns

därsom solskenet sällan blir sig likt
igen är ju ändå
du som kommer ut
ur dörren där
liksom knappast förundrad, medan jag

kommer fram till din kropp och
talar om för dig att du finns


med min hand på
dina axlar
skulle vi aldrig känna
igen oss om
jag fick se hur
dina fingrar föreställer
mig nu
genom ditt hår

 

 

 

 

 

 

 

 





Fri vers (Fri form) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-04 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP