Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det sant det dom säger,


är man inte nöjd med sig själv, är det svårt att vara nöjd med allting runt omkring

för vad gör hon som har allting
som hon någonsin velat ha
tillochmed den perfekte pojkvännen

men inte är tillfreds med sin verklighet.

för det enda hon glömde önska sig
var det enda hon också inte fick

och det är lättare att dra in den där magen
som inte får vara där
än att behöva få höra de där orden ibland
om att man inte alls är särskillt smal.





på fredag ska jag bjuda min klass på muffins
egentligen utan att riktigt veta varför
jag bara ska det helt enkelt
och det var tydligen min idé




Fri vers av elinmaria
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-04 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria