Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång


står på räcket
och tvekar

har nämligen hört
men det är
endast rykten

att man bara lever



en gång














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-07 14:03



Bookmark and Share


  Emme VIP
Gå ner från räcket, det kommer en dag
imorgon också, även om det är svårt att
tro ibland... Snyggt skrivet!
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP