Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kamelen på kanelen nere med kaninen, kanhända kvicksand på låtsas (BRYGD nr 8)

 

 

 





Tag ett timglas som börjat läcka...

Låt en nypa kvicksand sakta rinna däri

och ut över minst halva golvet...

(Tillsätt helst en burk kanel)

Likaså kamelen måste passera genom hålet

tills ögonbrynen knappt syns mer...

Se till att redan ha klätt ut dig till Alice

och följ med kamelen ned under golvet...

Rid ikapp kaninen!

Bliv föga förvånad ifall surrealismen förvandlas till sufism...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-05 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP