Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjuten i halsen, apropå langare

Jag har en vän

som sett en vän

bli skjuten genom halsen

på skoltid

 

Som inte kunde stoppa blodet, med händerna

Som inte kunde stoppa livet, från att rinna, ut i sanden

Som inte kunde sluta, förrän efteråt

Som inte kunde stoppa huvudet

i sanden

efteråt

 

Vi dricker öl tillsammans

bara öl




Fri vers av Andreas Safer
Läst 766 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-26 17:23



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Riktigt bra. Tajt som en badbralla, om du ursäktar uttrycket. Känlan av vanmakt, den dubbla som din vän haft och den du själv haft när du vill hjälpa. Och dessutom, att ibland är en öl i sällskap den bästa terapin.

Jag sparar den här. Lätt.
2006-07-31

  Mandy Juno Quartin
Andreas du träffar rätt gång på gång. Din diktsammling är efterlängtad. Värme!
2005-12-01

    ej medlem längre
Toppen....
2005-11-29

  Charles
ha! det här var bra. du levererar något, du har handling och stil.
förlåt att jag tvivla på dig.
2005-11-27

  sol
stark!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Safer
Andreas Safer