Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristningar

med bistra fingerfrusna handslag 
gjöts huden som slipades

att lämna

så mycket yta

ett avstånd att dväljas i




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-06 23:36



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Åh, mycket bra!
2010-10-07

  Anna*
Rubriken passar oerhört bra till texten och även om jag fick läsa flera gånger för att ens börja förstå så uttrycker den verkligen avståndet och kylan. Skickligt!
2010-10-07

  lycksele
Ja, det var en kall och ogästvänlig text

Diktjaget kan ha kontaktsvårigheter
en oförmåga att ta emot
och/eller ge
resultatet kan bli en känsla av isolering, ensamhet och utanförskap

Väl gestaltat, med Carolas fina förmåga att hitta egna unika formuleringar och uttryck
Applåd!
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren