Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

שׂרף(seraf)




Sky is not a limit שׂרף

Not for sale

This song
Is for You

Seulement
pour
toi

Note the tune
tones for soul

Body too
To both
*
Listen
it´s free
Choice
*
Chorus
of angels
Choir
*
Sitting
Singing
*
Smiling
Shining
*
on a cloud
in the sun
*
by the side
of the son
*
Love is falling
*
as a song
on the mother
Earth
*
and us

Into

our senses

our mind

our heart


אהבה ואנושיות
אהבה ואנושיות
אהבה ואנושיות



2010-10-07 - 2010-10-09






& & & & & & & & & & &



_Himlavalvet är inte gränsen_
(Himlen är inte en begränsning)


Inte prissatt

Detta är en sång
till dig

Bara
för dig

Mottag denna visa
Toner för själen

Kroppen med
För båda

Lyssna
är fritt
Val

Körsång
av
Änglakör

Sittande
Sjungande

Leende
Lysande

uppå ett moln
I solskenet

Intill
Vår son

Kärleken
dalar ned

i toner,
såsom en sång

Vår moder

Jord

och
på oss

In till i

Våra Sinnen
Vår Själ
Vårt Hjärta


¤ kärlek till mänskligheten¤

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Arbete för Jorden, för människan:
http://www.1010global.org/101010
http://www.350.org/
http://vimeo.com/onedayonearth
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

20101007-20101010







Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 460 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-10 10:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag tackar ödmjukt och tar emot dessa ljuva toner för själ och kropp och dessutom gratis.

"Kärleken
dalar ned

i toner,
såsom en sång

Vår moder

Jord

och
på oss

In till i

Våra Sinnen
Vår Själ
Vårt Hjärta"

Helt underbart.
2010-10-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fin. =)
2010-10-11

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den här fina texten. Den har ett fint budskap!!!

"Kärleken
dalar ned

i toner,
såsom en sång

Vår moder

Jord"

Kärlek till mänskligheten skulle det behövas mer av på vår jord ...

/Ann
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)