Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsen i knät

Ibland möter vi människor som spyr all sin smuts i vårt knä

som om de låter oss få ärva deras rikedom av svart känsla

de lämnar sina tunga sinnen till oss att äga och känna.


Jag kan inte ta emot detta för jag är inte ägare av känslan

jag bär min egna känsla och den kan ibland var mig övermäktig

därför vägrar jag att bemöta dem som bara vill lasta av

och möta dom som istället som vill dela sin känsla med mig

då kan jag som först ta emot den och ge av mig själv.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-07 17:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så rätt du skriver.
Att dela känslor ska det vara och inte bara att man är en avstjälpningstipp för det svåra.
2010-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt! Inte slänga
över sitt på andra
så skall man väl inte
vandra.,sånt sätt kan
man bara klandra!
>>>>>>>>>>>>>
2010-10-07

  issac.a.m
mycket bra skrivit...Gillar
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld