Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapillär mungo






tystnaden sträcker latexhandsken efter strupen
prasslet dämpas mot mufflade hinnor
[här har något gått snett]
tungan vispar spaltmetrar
[tänjer gomseglet]
skallbasen suger vätskan ur spinalen
kotornas radbrytningar efterliknar inget annat























Fri vers av alfa VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-07 20:23



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vilken efterlämning
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén