Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upp och nervänd

Upp och nervänd flicka i irrvirrig värld...
jag slås av för många minnen ..
tänk om man börjar sy. .
så slutar det med att man inte orkar
och bara stökar ner ..
känner mig själv för väl
vill jag eller vill jag inte
Jag vill ha mindre dötid och mer tid
åt roliga saker!
nu är jag någelunda
utvilad .. fast .. nu händer inget ..
då smyger sig tröttheten på.. kanske
jag blir sömnlös inatt också




Fri vers av älvglitter
Läst 213 gånger
Publicerad 2005-11-26 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter