Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande fredagshopp



Vackermorgon så ljus och skir
strålar framtid trots inre strid
Att vänta dagen som den blir
ger hjärtat sin glädje och frid

Så ordnas kaos till harmoni
och hjärtat slår varma slag
Hoppet gör en bunden fri
och ger en underbar dag




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-08 10:12



Bookmark and Share


  poetlinan
Jättefint :)
2010-10-10

  Larz Gustafsson VIP
De som skådar upp till Honom strålar av fröjd och behöver inte rodna av blygsel.
2010-10-08

  Lars Hedlin
Så fint!
2010-10-08

  aol
underbar värmande så från hjärtat fin poesi, tack vännen
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP