Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och där




Nu är jag här

snart är jag där

mina tankar flyger

som fågeln fri

min nyfikenhet

drar i mig

jag är vaken

öppen för nytt

idéer kommer

jag känner livsaptit.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-08 13:09



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart formulerat ... hoppfull
2010-10-21

  Line W
Härligt! Bara att hugga in! :)
2010-10-10

    ej medlem längre
Full av inspiration och livsglädje!


"jag är vaken

öppen för nytt


jag känner livsaptit."


/Ann
2010-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Guld min *-na
det här gillar jag
Ditt nya drag
att i mycket
ta tag!
2010-10-08

  Niclas Petersson VIP
Låt inget ta ner dig på jorden igen.
Gillar.
2010-10-08

  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld