Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avslagen sockerdricka

 

 

det gör ont

när pyset i glaset

ebbar ut

och den sprakande kolsyran

förvandlas till

ljummen

avslagenhet




Fri vers av Jojo
Läst 495 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-09 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mångbottnad sockerdricksflaska om sötedricka,livet och relationer...vackert
2019-07-07

    Mejja
Mitt i prick!
Ja det smärtar då det intensiva ebbar ut.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo