Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kamrat

Jag vet,

jag skriver ofta om kalashnikovs
men snälla kära
alla står i skottlinjen ibland




jag jobbar mig igenom trettio stavelser och när det till slut klickar är det bara jag som ligger ner




det är din tur att ladda om




Fri vers av Karmaq
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq