Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan innehåll

Orden är för dyrbara för att kastas bort
Du slungar bokstäver kors och tvärs
Jag vill veta ur du tänker
Jag vill lära mer om dig
Jag vill känna orden mot min tunna hud

Det du kan är att vrida vända på orden
Orden i en trapets
Orden kastas ut för att finna en ny krets
Att cirkulera, runt, runt, runt
Utan innehåll, så tunt




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg