Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökad kristendom..

Ökad undervisning
i kristendom
sägs det
att " Jesus är viktigare
än Allah "
vi som land är kristet
andra länder har sin religion
respekt måste självklart
finnas för olika trosuppfattningar
eller ska vi ändra på det som
vårat land är byggt på
och bli ett annat..







mare











Fri vers av mare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-10 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
MINSKAD kristendom, tack, och all annan satans religion med för den delen. Ska ökennomaders sinnessvaga gudsföreställningar tillåtas forma dagens värld? I helvete

Tro vad ni vill privat, men håll det inom er själva.
2010-12-25

  Maria T
Hoppas Jesus får stanna
i vårt land
2010-10-11

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

    ej medlem längre
Nej, det är klart att vi inte ska ändra på vårt eget lands religion!

Men, det är viktigt att ha respekt för andra länders kultur och religion ...

/Ann
2010-10-10

  Bibbi VIP
Nej, jag tycker det nya förslaget är glädjande att vi ska till vara vår grund i detta land.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP