Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord: Potentiellt kärleksmöte


Det ligger ett täcke av socker på asfalten,
nu är det vinter på riktigt här omkring.
Kylan biter på mina kinder, min tjocka halsduk blir en mur.
Så där står jag i busskuren och ser ut som om jag röker,
stigande vattenånga, i väntan på bussen.
Lite nervös är jag eftersom jag ska träffa honom där,
hur ska jag reagera? Jag vet verkligen inte.
"Inga kyssar på första dejten" predikar vännerna
men det är nog inte aktuellt ändå, vem vet.
Det är så kallt, mina kinder är konstigt varmkalla.
Där kommer bussen.
Helvete, nu är jag röd i hela fejset.




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 603 gånger
Publicerad 2005-11-27 09:47



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Den är jätte fin ju najjsan, och Aziza kan ta sig :P
klart man kan kyssas på första dejten ;)
2005-12-01

  Propella
Härlig härlig härlig!

All förväntan, allt pirr, all osäkerhet - du har fått med allt!
2005-11-27

    witness
skönt!

du lyckas fånga en mysig känsla men även nervös, "inga kyssar på första dejten" lr vem vet ^^ underbart =D

kramis!
2005-11-27

  AC
En fin ögonblicksbild. Titeln skapar nyfikenhet. Att du skriver i presens är jättebra, förmedlar en påtaglig närvaro. Jag tror näsan att du kan stryka lite utan att förlora något, om du nu inte vill skriva exakt 100 ord förstås. ;)
2005-11-27

    ej medlem längre
Bra, gillade speciellt de fem första radrrna, de är som en egen dikt i sig tycker jag.
2005-11-27

  rebecca d
fin fångat bild...o lite tankar, bakgrund...man ser henne
2005-11-27

    Johanna <3
Ojdå, det är 100 ord :)
Haha så underbar den är, det måste ju vara lite kärleksmöte eftersom du blir röd i hela ansiktet. <3
Ähh vem bryr sig om vad aziza säger. PÅ honom, haha.
Otroligt bra och snygg text.. 100 ord ^^
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP