Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smultris, jag låg och tänkte på dig i natt...*ler*
Fick mig att skriva denna..Du förstår nog...
till er andra Har INGET m SEX att göra:-)



Min bubbla


Instängd i min bubbla kan jag leka
dig till vansinne
I min lilla bubbla ska jag visa dig en värld
som du aldrig upplevt
Hur man faller för frestelsen
ska vi suga i oss den
Hur man äter den
Och njuter av den, lilla vän
Så se
Så kom



Ska du få uppleva något
Du bara trott var dröm
Men som finns
Här hos mig
Men bara här
I min egen lilla bubbla
Av erotik




Så se
Så kom
Ska jag lära dig upplevelsen
Öppna upp till kärleken
Visa din njutbarhet
skörbarhet
nakenhet
Ska du vila i min famn
I vår bubbla
Där ingen ser
Ska vi älska
Tills du aldrig vill släppa mig




Fri vers av Laijza
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-11-27 09:53



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
härligt bubblande!
2005-11-28

  Charly
Vilket hemlighetsmakeri! Jag vill oxå veta!!! Nyfiken i en strut!!! :)
2005-11-27

  Smultris
Ohhh, bejbi bejbi *ler glatt*

Jag var i en bubbla hela natten o hela förmiddagen ;-)

Skoj att se vad folk tolkade dikten som *Skrattar*... ja... det är ju bara du o jag som vet vad den egentligen betyder :)

Du o jag, fröken Baijza *L*
2005-11-27

  Sören
den frestar och inspirerar...
Din bubbla kittlar tanken
2005-11-27

  Laijza
haha..mmm..var inte riktigt tänkt mig o hon då..men...
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang