" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med ord, som uppkom efter diverse samtal om "sakernas" tillstånd.




era

 

Prestera
arbeta mera
tillverka flera
rasterna modifiera
fortsätt effektivisera
utrustning modernisera
inga undanflykter fabricera
fortsatt löneutveckling negligera
rikedom, framgång representera
människogrupper stratifiera
medmänsklighet datorisera
ingen törs längre revoltera
man med IT medicinera
säkrare sätt fraternisera
i ”tysthet” protestera
hitta nya sätt liera
sitt liv regissera
'strategiregera'
en ny era
'surfera'

 

© Gunilla N
    101011

 

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-11 12:33



Bookmark and Share


    eva m h
Snygg skapelse
2010-11-10

  poetlinan
Åh men underbart skriftat, så fyndigt och snyggt! Gillar formen som en pil som liksom strävar framåt men ändå inte...! Skickligt gjort minsann :)
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP