Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto:betlehemsstjärnan


Naket sant

grå nakenhet
fylld av värme

det är livet

ser du allt
du
trampar på




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-11 15:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ser du allt du trampar på, en mycket bra fråga, så klokt och så sant! Applåder!
2010-10-12

  peter markurth
mkt skirt
2010-10-11

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker mig se färgerna bakom texten, eller så är det bara som jag ser i syne för att jag så gärna vill se regnbågens avbild
2010-10-11

  poetlinan
Instämmer med föregående skribent, mycket bra!
2010-10-11

  Niclas Petersson VIP
Oj, väldigt snyggt i sin enkelhet.
Annorlunda och vackert.
Gillar.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP