Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilhelmina 10/10.10. Så såg jag det, jag inte trodde fanns.


Kontroll (utan)

du finns inte i min värld
inte just nu
men ändå
fångades glorian

det är mörkt och kallt
i väntad tid
men ändå
fångades färgerna

det är kanske svartvitt
inte blandat
men ändå
svårt att synas

du finns inte i hösten
inte just nu
men ändå
något som uppenbarades




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-11 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP