Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är Vi

i dina ögon igår jag såg
som för den allra
första gången
som den första dagen solen
reste sig över oss
och stjärnorna glittrade
dina ögon såg jag
och samtidigt oss två
som från ovan högt där uppifrån
och det är vi som
glittrar stiger lyser

lysande glittrande stigande
det är vi




Fri vers av Andasin
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-11-27 15:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag finner den här dikten mycket sensuell pga av sin positiva och lekfulla utformning....härlig text
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin