Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa.


När du försvann

Det var som om din hand tog tag i mitt hjärta
och när du föll så slet du ut det ifrån mitt bröst.


Och jag hatar att veta att du skulle göra allt
för att ge det tillbaka.




Fri vers av Fiia
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia